Ljubljana,

Poseben prispevek: Študentka iz Kopra je odkrila naravno rešitev za gostejše, daljše in zapeljivejše trepalnice brez maskare.

Piše: Anita Horvat, 163 komentarjev


Naša novinarka Anita Horvat testira novo sredstvo za povečanje trepalnic, ki je hitro zaslovelo po vsem svetu.

Nega & lepota - Serum za rast trepalnic je najnovejši svetovni hit. Milijoni žensk hvalijo učinkovitost tega "čudežnega seruma", ki je zaslovel po tem, ko je postal glavna tema številnih TV-oddaj in časopisov. Neverjetno je, da veliko žensk še vedno troši prava bogastva za drage maskare in umetne trepalnice, niso pa slišale za to zelo učinkovito in ugodno rešitev. Tiste, ki pa so slišale zanjo, pa ne vedo, kaj natančno je ta serum, kako se uporablja in kako izbrati najboljši in najučinkovitejši serum za povečanje trepalnic.

Kot pišejo številni strokovnjaki, serum deluje na dva načina, in sicer na sam koren trepalnic ter stimulira proizvodnjo keratina, proteina, ki je najpomembnejši sestavni element trepalnic, poleg tega pa jača folikel same dlake in s tem preprečuje izpadanje trepalnic.

Redakcija strani Nega & lepota je bila precej skeptična glede seruma za rast trepalnic, zato smo se odločili, da ga sami testiramo, da bi izvedeli resnico. Kako bolje odkriti resnico, kot pa prav z lastnim raziskovanjem?

Pristala sem na to, da sem  poskusni zajček, saj nikoli nisem bila zadovoljna s svojimi trepalnicami. Serum za rast trepalnic Eyelash Star sem naročila prek interneta. Serum Eyelash Star je eden najvarnejših in najnaravnejših serumov na tržišču. Ima tudi 100-% garancijo na povračilo denarja, nakup pa ne vsebuje nobene skrite ponudbe. Drugi razlog, zaradi katerega sem izbrala Eyelash Star, je dejstvo, da vsebuje najbolj čisto koncentracijo naravnih sestavin, kar jih je dostopnih na tržišču. Zaradi tega so lahko moji rezultati verodostojni in natančni, poleg tega pa sem lahko prepričana, da ne bo škodil mojim očem.

Tukaj si poglej, kaj proizvajalec seruma Eyelash Star trdi na svoji internetni strani:

 • 49 % daljše naravne trepalnice*
 • 76 % večji volumen trepalnic*
 • Razkošno goste trepalnice brez maskare*
 • Prvi rezultati že v 7 dneh*

Eyelash Star vsebuje rastlinske sestavine, ki vplivajo na rast trepalnic in preprečujejo njihovo prezgodnje izpadanje.

Aktivne snovi v serumu Eyelash Star so bogate z izoflavini, esencialnimi aminokislinami, lecitinom in glukobrasicinom. Ko smo se malo pozanimali, smo odkrili, da so te snovi znane po številnih pozitivnih učinkih na rast dlak. Pomembno je tudi spomniti, da hranijo lasišče in ščitijo pred prostimi radikali, vlažijo koren in samo dlako ter pospešijo rast. Izboljšajo pa tudi cirkulacijo krvi, kar prepreči izpadanje dlak.

Ko smo izvedeli za vse to, smo malo bolj verjeli, da serum za rast trepalnic zares deluje. Testiranje pa se je še nadaljevalo.

Med testiranjem in raziskovanjem seruma sem stopila v stik z mnogimi ženskami, ki so uporabljale ta serum. Med njimi je tudi Dora, študentka iz iz Kopra, ki je z nami delila svojo skrivnost.

Dora je v neki reviji prebrala o serumu za rast trepalnic, ki ga uporabljajo hollywoodske zvezde. Odločila se je, da ga najde in ga še sama preizkusi.

Sama pravi, da ji je serum olajšal ličenje in prihranil znatno količino časa in denarja.

"Prej sem za ličenje porabila veliko časa, da sploh ne omenjam, koliko denarja sem potrošila za maskare. Nanašala sem sloj na sloj, potem pa se mučila, da vse te sloje maskare odstranim. Zato nisem veliko razmišljala, ko sem prebrala o tem serumu za rast trepalnic. Zdel se mi je logična rešitev za moj problem, morala sem se le prepričati, da deluje tudi na mojih trepalnicah. Izkazalo se je, da deluje in srečna sem, saj so moje trepalnice končno naravno večje in gostejše."*

Vse, kar sem izvedela, je bilo obetavno, ampak sledilo je še najvažnejše – moje osebno testiranje.

Moj test seruma Eyelash Star

Seruma Eyelash Star Serum so mi dostavili v roku dveh dni po naročilu na internetu.

Moj 4-tedenski test seruma Eyelash Star:


Moji rezultati


Prvi teden

Iskreno povedano nisem pričakovala nikakršnih rezultatov. Ampak na moje veliko presenečenje so bili rezultati po enem tednu uporabe vidni. Res je sicer, da razlika ni bila drastična, vendar sem vseeno opazila razliko v volumnu mojih trepalnic. Na videz so bile gostejše in bolj poudarjene. Prej sem imela res svetle, tanke in kratke trepalnice, zato sem se tudi odločila, da ta serum osebno testiram.

Najbolje od vsega je to, da mi serum ni razdražil oči. Tega sem se najbolj bala, saj so moje oči zelo občutljive. Serum ni povzročil nikakršne iritacije, niti pordelosti oči ne. Moje testiranje se je nadaljevalo.


Drugi teden

Med drugim tednom uporabe sem občutila malo razočaranja. Nisem opazila nobene pretirane razlike v primerjavi s prvim tednom. Proti koncu drugega tedna pa se je to spremenilo in tudi vsi okrog mene so opazili razliko. Ni mi bilo več treba nanašati več slojev maskare, kot sem to počela prej. Dovolj je bil le en sloj, da sem poudarila oči in trepalnice.

Začela sem verjeti, da serum za rast trepalnic Eyelash Star zares deluje tudi na mojih trepalnicah.


Ćetrti teden

Skoraj sem prenehala uporabljati maskaro. Nanesla sem jo samo, kadar sem šla zvečer ven. Čez dan je enostavno nisem potrebovala. Moje naravne trepalnice so bile znatno gostejše, daljše in bolj poudarjene. Poudarile so mi oči in lahko rečem, da je bil moj pogled nekako zapeljivejši. Počutila sem se fantastično.

Prepričala sem se, da serum za rast trepalnic ni noben marketinški trik in zares deluje. Vsekakor bom še naprej uporabljala serum, saj si želim še lepših trepalnic.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


"Z doseženimi rezultati ne bi mogla biti bolj zadovoljna. Sedaj imam gostejše, daljše in bolj izražene naravne trepalnice, brez uporabe maskare."*


Zaključek: Morda dvomiš v učinkovitost tega seruma za rast trepalnic, kot smo dvomili tudi sami v redakciji strani Nega & lepota, ampak moraš ga sama preizkusiti in se prepričati, da so rezultati resnični. To so moji rezultati, morda bodo tvoji drugačni. V vsakem primeru dobiš 44-dnevno garancijo na povračilo denarja. V kolikor z rezultati nisi zadovoljna, lahko proizvod vrneš. Tudi če si ga uporabljala, boš dobila povrnjeno celotno kupnino.

Anita Horvat

Opozorilo: Zastopnik seruma Eyelash Star našim bralcem za omejeno obdobje nudi posebno ponudbo.

Posebna cena za naše bralce:

Klikni tukaj, da dobiš svoj serum Eyelash Star s 50-% popustom!

(Ta posebna ponudba se izteče v  )

Zaloge so omejene!Bi rada nasvet naslednjega tedna? Če ga želiš prejeti, prosimo, da nam pošlješ svoj e-mail naslov.

4529 ljudem je to všeč

Dodaj komentar
Ime:

Komentar:
Ključne besede:
Daljše trepalnice
Gostejše trepalnice
Zapeljiv pogled
Maskara
Škarje za vihanje trepalnic
Umetne trepalnice
Komentarji (Prikazanih je 1–20 od 163)
 • Anja005 – pred 5 meseci

  Najbolj všeč mi je, kadar pišete o teh neobičajnih stvareh, za katere še nisem slišala. Ponudba pa je, kot vedno, fantastična. Definitivno bom sprobala!

  Oceni
  0
  5
 • Dea Kovačič – pred 5 meseci

  A je kdo probal? Dobro bi mi prišla izkušnja še koga drugega, preden naročim ... Javite mi!

  Oceni
  0
  7
 • HeLeNa – pred 4 meseci

  Jaz sem uporabljala en drug serum in mi sploh ni pomagal, ampak sem vztrajala in probala še s tem :) to pa je čisto druga zgodba. pred 15–20 dnevi sem začela uporabljati in za zdaj sem zadovoljna. :)

  Oceni
  0
  8
 • Dea Kovačič – pred 4 meseci

  Hvala za informacije ;)

  Oceni
  0
  5
 • Olga – pred 3 meseci

  Ponudba se splača. vem, da so ti serumi drugače zelo dragi. ampak v primerjavi z maskaro, mislim da se splača. Moja frendica je zapravila kup denarja za maskare, samo najdražje je kupovala, saj je bla totalno nezadovoljna s svojmi trepalnicami. Potem pa je začela uporabljat prav ta serum, pravi da se ji je zelo splačalo, in ona ga je kupila po polni ceni.

  Oceni
  0
  6
 • Klara M. – pred 3 meseci

  jaz nosim leče, a lahko uporabljam serum?

  Oceni
  0
  9
 • UnaT. – pred 2 mesecema

  Tud js nosim leče in uporabljam serum. Samo navodila upoštevaj, pred nanosom seruma moraš dat ven leče in 15 minut zatem jih lahko daš nazaj. ponavadi ga nanesem zvečer in do jutra itak ne dam nazaj leč. Če te skrbijo kakšne iritacije ali kaj, jaz kar sem tega tiče nisem imela niti najmanjših problemov.

  Oceni
  0
  4
 • MajChi – pred 1 mesecem

  Tnx za tako dobro ponudbo! naročim, pa naj bo kar bo! :D

  Oceni
  0
  8
 • Brina85 – pred 10 dnevi

  Meni deluje verodostojno, ampak kdo ve! Danes vse mogoče prodajajo, pa naj človek ve, kaj je dobro in kaj ne.

  Oceni
  2
  1
 • Iris Jeglič – pred 10 dnevi

  Brina85, se popolnoma strinjam s tabo. zato jaz sprobam vse, kar me zanima. V tem primeru niti nisem dvomila, saj imam garancijo. Včasih tudi riskiram, ampak veliko tega se mi na koncu izplača ... Veš kako pravjo, kdor ne riskira, ne profitira ;)

  Oceni
  2
  1
 • Andreja Petrič – pred 8 dnevi

  Serum je odličen. Nisem si mislila, da bodo rezultati tako drastični, res se opazi razlika.

  Oceni
  2
  1
 • Maša Ban – pred 8 dnevi

  Takole, ko berem vse to, se mi zdi nerealno. Če ne bi sama sprobala, bi si mislila, da gre spet za kakšno navadno prevaro ... Žal mi je samo, da sem zamudila ta popust, saj sem pred nekimi 3–4 tedni naročila po polni ceni in je drago. Ampak se je izkazalo kot dobro naložen denar.

  Oceni
  2
  1
 • Nika – pred 7 dnevi

  cool...sovražim, da si moram zjutraj nanašati maskaro... največ časa porabim za to...

  Oceni
  2
  1
 • Elena Kos – pred 7 dnevi

  Meni so vedno vsi govorili, kako lepe oči imam, ampak ko imam gor maskaro... zato nisem nikoli šla nikamor brez maskare, za kakšne pomembnejše proslave, poroke in podobno pa sem vedno imela umetne trepalnice... oči in pogled so bili moji aduti, sedaj pa sem še bolj ponosna, odkar so moje naravne trepalnice mnogo gostejše in bolj poudarjene...

  Oceni
  2
  1
 • Petra Š. – pred 6 dnevi

  toplo priporočam serum, sem sprobala in sem zelo zadovoljna!

  Oceni
  2
  1
 • Tanči – pred 6 dnevi

  Mislim, da pri vsakemu ne more isto delovati... tako da v bistvu ni važno, kaj je kdo dosegel z uporabo seruma, mislim da je važno, da se proba. Jaz na primer en teden nisem opazila nobenih rezultatov, šele na koncu drugega tedna se je zaželo poznati. Sedaj so moje trepalnice super, ampak sem ta serum uporabljala 2 meseca. Zato ne poslušajte, kaj je kdo dosegel, ampak sami sprobajte.

  Oceni
  2
  1
 • Eva Hren – pred 6 dnevi

  Komaj čakam, da prejmem serum. Kdo ne bi rad, da mu ne bi bilo več treba redno uporabljati maskare?!?!

  Oceni
  2
  1
 • Gabi000 – pred 5 dnevi

  Minil je prvi teden uporabe. Razlika je opazna in zadovoljna sem. Vsekakor bom še naprej uporabljala :)

  Oceni
  2
  1
 • Martina – pred 5 dnevi

  Jaz nameravam naročiti frendici za rojstni dan, saj vedno joka, da ima svetle in neopazne trepalnice. Mislim da bo vesela in iskreno upam, da ji bo pomagalo.

  Oceni
  2
  1
 • Valentina – pred 5 dnevi

  Moje trepalnice so po naravi redke in svetle, sem pa profesionalna maskerka. V mojem poslu je to nedopustno, tako da sem skoraj vedno nosila umetne, ali pa si jih nadgrajevala, kar pa je drago... odločila sem se, da na internetu poiščem nekaj, kar bi mi pomagalo jih zgostiti in sem našla ta serum. Nimam besed, moje trepalnice so sedaj zelo goste in veliko temnejše. včasih grem v službo celo brez maskare.

  Oceni
  2
  1
*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.